Dogs for People with Allegeries

jag är allergisk och jag skulle vilja köpa en hund som ger minsta möjliga problem med allergier. snälla kontakta mig på +46761153799.

Stacey Drinan

Det här inlägget postades i Päls och exteriör. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dogs for People with Allegeries

  1. Alexander Joneby skriver:

    Jag har läst olika saker om hur pass allergiframkallande en samojed är. Jag är själv pälsdjursallergiker och har en hanne. Jag får inga som helst allergiska reaktioner av honom. annars sprids även allergener av saliven, det har heller inte varit några problem för mig (trots att han ju rengör sin egen päls) och han är tränad att ALDRIG skälla inomhus för att minska spridningen.

    Hur man reagerar verkar dock vara individuellt, jag har läst på forum om personer som utvecklat allergi och som haft samojed. Det är ju olika former av proteiner man är allergisk mot, jag klarar tex av iller fast de egentligen är ett pälsdjur medan hund/katt/häst går inte.

    Mitt råd är att leta upp en samojedägare eller en kennel på din ort för att se hur just du reagerar. Talar du med uppfödare så kan de annars kanske tipsa om hundar i ditt närområde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>