Finns det någon som vill para sin samojed tik med våran samojed hane??

Vi mor och dotter har en underbar och klok samojedhane vi så gärna skulle vilja ha en eller två valpar av/från. Han är 6 år och är så snäll och vacker med ett helt underbart psyke!! Snälla om det finns någon villig tik så skulle vi bli jätte glada!! MVH Eva och Åsa

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Finns det någon som vill para sin samojed tik med våran samojed hane??

 1. Pia Ekman skriver:

  Hej!

  Vi har en samojed tik på 6år som det skulle vara roligt att få en kull på innan hon blir för gammal. Men det beror på hur långt bort ni bor, Vi bor i småland.

  / Hälsningar Pia

  • asa.sander@hotmail.com skriver:

   Hej Hej!! Vi har en underbar Samojed hane på 6 år, som vi så gärna vill ha en valp ifrån!!Han är så snäll och klok!! Han har stam tavla varit med på utställningar när han var yngre med sin första ägare. Vi bor i Västerås men vi kan komma till dig om det behövs. Hör av dig om du är intresserad !!
   MVH Åsa och Eva-cecilia Sander
   0700554795,,,, asa.sander@hotmail.com

 2. Eva Nätteldal skriver:

  Det är ju inte bara att para en hund för att han är snäll, trevlig och har ett bra psyke.
  Vem är eran hund (stamtavlenamn) är han ögonlyst och höftledsröntgad? Hur ser hans linjer ut bakåt? Är det bra avels material när det gäller hur frisk linjerna är?
  återkom med namnet så kan vi kolla hur det ser ut :)

 3. Lena Brantberg skriver:

  Hej!

  Nu vet jag knappt om jag vågar skriva detta… men vi skulle vilja hitta någon som vill para sin samojed-tik eller möjligen samojed/golden-tik som vill para den med vår Bamse som är blandning av just samojed och golden. Vi älskar honom verkligen, han är född 2003 och önskar avkomma efter honom.

  Men hur är det med blandras i detta forum ?? :) ))

  Vänliga hälsningar
  Familjen Brantberg, Lena

 4. Lena Brantberg skriver:

  Samojed/Golden….

  Vet knappt om jag vågar skriva det här… hur ställer ni er till blandras… men vi letar efter en tik till vår Bamse att para sig med… samojed/golden eller samojed. Bamse är helt underbar, född 2003. Han är blandras samojed/golden.

  Vänliga hälsningar
  Familjen Brantberg, Lena & Micke

 5. åsa skriver:

  Han heter Milo och han har stamtavla jag har aldrig brytt mig om det för jag fick honom för 3 år sedan för den förra ägaren flyttade utomlands och hon hade ställt ut honom han fick fina omdömen. Ingen första plats men bra i allafall . Hade ingen erfarenhet av samojedhundar men det är den mysigaste personligeten och den vackraste hund jag någonsin träffat . Han är jätte snäll men tycker inte om alla hanar förstås. Han följer med överallt och är mycket social älskar alla människor och tikar så klart! jag skulle så väldigt gärna gå en tals av honom ! Mvh åsa

 6. Elina skriver:

  Vi har en helt underbar samojedtik, som har ett helt fantastiskt psyke. Hon är otroligt lugn och snäll. Hon är dock inte helt renrasig, hon har 7% karelisk björnhund i sig också, men hon ser ut som en samojed. Vi har tänkt ett tag på att det är synd att inte skaffa valpar på en sådan fantastisk hund som våran Honey.
  Maila om ni är intresserade.

  • Lena Brantberg skriver:

   Hej,

   Vi skulle jättegärna vilja ha en valp efter vår Bamse; samojed/golden och helt fantastisk. fick höra senast i helgen att ”er hund är den trevligaste hund jag mött”. Men som sagt, blandras och vem ställer upp på det?

   Om ni är intresserade och önskar bilder så mejla mig gärna.
   Mvh Lena Brantberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>