Finns det någon som vill para sin samojedhane med våran tik?

Vi vill para våran tik eftersom det är bra för en tik att få en kull valpar. Hon har ett fantastiskt lynne, är lugn och är otroligt snäll är även väldigt lättlärd. Hon är ögonlyst och höfftledskontrollerad. Dock är hon 93% samojed och 7% karelisk björnhund, men hon ser ut som en samojed.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Finns det någon som vill para sin samojedhane med våran tik?

 1. Lena Brantberg skriver:

  Hej,
  Vi har en blandning av Samojed & Golden, Bamse. Vi älskar vår Bamse (bilder finns om du googlar på min facebook-sida Lena Brantberg – annars kan jag mejla också). Vi vill gärna ha en mini-Bamse och har börjat leta med ljus och lykta efter någon som vill para sig med honom. Vi är beredda att åka långt för detta. Han är inte röntgad vad vi vet, har haft honom i 5 år, men vi kan göra detta om det behövs. Hör gärna av er! VI bor i södra Halland på gränsen till Skåne och Småland på en gammal kringbyggd gård.
  Vänliga hälsningar
  Lena Brantberg

 2. Lena Brantberg skriver:

  vill tillägga… vår Bamse är snäll så att vi får dåligt samvete… han vill alltid vara till lags…. är rolig… och det känns på något märkligt sätt som om han nästan pratar… han känns mer än en vanlig hund… men så känner man kanske som hundägare… går rätt in i hjärtat på väldigt många och många säger att de vill ha ”en Bamse”… ser mest ut som en Samojed säger de som kan Samojeder…. vi tycker typ som en liten isbjörn…. och vi gillar verkligen rasen….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>