Hur är samojeden mot andra djur?

Hur är samojeden mot andra djur?Som mot katter tillexempel går dem ihop med katter eller ska man helst inte ha en samojed om man har en katt?

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Hur är samojeden mot andra djur?

 1. Terese skriver:

  Vår samojed älskar att umgås med katter. Han är väldigt på och vill leka med dem. Vissa katter blir rädda för honom och andra accepterar honom. Han är väldigt snäll mot andra djur och vill bara väl, men kan va lite väl nyfiken ibland. Vänjer man hunden och katten att umgås med varandra så tror jag inte att det är något problem.

 2. Mattias skriver:

  Kan varmt rekommendera samojed och katt. Vår samojed hane lever idag med två katter ( fyra sammanlagt ). Har varit samma med alla 4 katterna, 1 månads fräs och sen inga problem. Aldrig något morr eller liknande mot katterna, bara lek och mys.

  Andra hanhundar är en annan femma, men detta är nog mestadels vårt eget fel. ( första hund )

 3. Peter skriver:

  Hej hej, har en norsk skogskatt sedan ungefär 7 år tillbaka och fick precis en 3 årig samojed hane och det går hur fint som helst…. vovven har iof jagat henne lite och försökt att leka men katten har bara behövt fräsa till åt honom ett fåtal gånger innan han accepterade att det är hon som är bossen i huset…hehe =)

 4. Christian skriver:

  Kan ju bara svara för oss men vi har haft två tikar och nu äger en hane å det funkar jättefint. Absolut inga problem, klart att dom är nyfikna men oj så sällskapliga

 5. Carina skriver:

  Min erfarenhet är att samojeden fungerar bra med andra djur. Min blev snabbt bästis med katterna i huset, men jagade bort okända katter från tomten. Jag hade också med min hund i stallet och hon fungerade bra med hästarna. Dock finns det en del jakt i samojeden så en lösspringande kanin kanske lever lite farligt?

 6. Matilda skriver:

  Nu kan jag bara svara för min samojed men vi hade en katt när vi köpte honom och det var inga
  Problem, han busade mkt med katten. Sen efter nästan ett år så köpte vi en till
  Katt och dom är idag bästa vänner. Vi åker även hem till
  Min syster som har två katter. Dom är lite
  Avvaktande och då bryr han sig inte om dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>