Två samojeder som behöver hjälp.

Hej! Om någon vet eller känner till de två samojeder som bor i Ballingslöv i närheten av Hässleholm – så hör av er till mig på mailadressen snarast – dessa två behöver hjälp. Jag berättar mera om jag får svar. jag har själv jobbat som instruktör i monga år – samt tränat och tävlat i över 30 år så detta är inte taget ur luften. jag tänkte få tag på uppfödaren först för att ge denne en chans att ta kontakt med ägarna. Annars så kommer jag att anmäla dem. jag har sett för mycket alldeles för länge nu…
MVH Lena

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>